Zoeken

Amigos Salsa dansschool Voorschoten

Michiel Elderhorst

Ik ben in 2000 begonnen met Salsa. Eerst zoals iedereen de eerste stapjes ervaren bij SalsAventura om op een vakantie in Venezuela een beetje voor de dag te kunnen komen. Na 4 niveaus en een 1 jaartje tussenstop ben ik bij de Leidse Salsa dansschool Dos Bailadores terecht gekomen, toen nog gelegen aan de Middelste Gracht. Vanuit hier werden de Salsa technieken verder uitgewerkt en kreeg ik zelfs les van de toen nog assistente Nen Michel. Zij zorgde voor net die extra aandacht, wat na een aantal jaar bij Dos Bailadores veranderde in een passie voor de Salsa. 

In 2006 besluit ik het niveau nog verder op te voeren en kwam ik terug bij SalsAventura om daar Advanced lessen te volgen en vooral veel in te vallen. Ik had toen echt de smaak te pakken van o.a. Salsa, Mambo, Bachata, Zouk en natuurlijk Merengue. Bij toeval vroeg Nen of ik geïnteresseerd was in het assisteren van Salsalessen in Wassenaar. Nadat ik daar kort over nagedacht had, begon ik begin 2008 met het assisteren van Nen Michel en geef ik samen met Nen workshops .

Naast het geven van danslessen en workshops, ben ik ook fotograaf. Voor meer info voor mijn fotografie raadpleeg ons fotoalbum en www.photovisions.nl.

Volg en deel ons

Volgen:

Facebook

 

Delen:

Contactgegevens en les- & feestlokaties

Informatie: Nenneke Michel: telefoon 0611401321 of e-mail  dansen@amigossalsa.nl 

Leslokatie Voorschoten: Christiaan Huygensstraat 10-c, 2251 CH, Voorschoten ( routekaart)

Feestlokatie matinee: Dr. Mansveltkade 9, 2242 TZ  Wassenaar ( routekaart)

© AmigosSalsa | Website gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 27-08-2015 .